YOU real estate heeft meer dan 20 jaar vastgoedervaring, en is sinds 2017 de onafhankelijke makelaardij in de Haagse regio. We zijn vooral actief in Leidschenveen, Ypenburg, Leidschendam en Voorburg, maar ons werkgebied is echter veel groter! (zie ook wwwaar.nl)

Daarom:

  • Zo min mogelijk papierwerk
  • Altijd bereikbaar
  • Maatwerk: U bepaalt als klant wat U wilt dat wij doen, en U bent in controle wat U dat kost of oplevert

YOU | Makelaardij: aan- en verkoop bemiddeling, en aan- en verhuur begeleiding van woningen. Met aandacht voor uw wensen, en advies en begeleiding op maat. Ook hebben we aandacht voor vragen en mogelijkheden die met de aan-of verkoop met zich meebrengen, bijvoorbeeld verhuizingen, inrichting en bouwkundig advies. Onze slogan is ‘tijd voor kwaliteit!’.

YOU | Beheer: op maat gemaakte dienstverlening om uw vastgoed bezit te beheren. Een goede manier of uw bezit (tijdelijk) uit handen te geven, of het nu gaat om verhuur, tijdelijk beheer of leegstandsbeheer. Ook is begeleiding mogelijk, bijvoorbeeld van het opstellen van contracten.

YOU | Investeringen: direct of indirect beleggen in residentieel vastgoed. Via YOU kunt u vastgoed aankopen en verhuren, alleen of tezamen met anderen via investeringsvehikels als bijvoorbeeld een Commanditaire Vennootschap.

Graag leggen wij u in een persoonlijk gesprek meer uit over de diverse mogelijkheden.

* YOU real estate houdt zich aan de Algemene voorwaarden zoals gesteld door de vastgoed brancheorganisaties.
Bescherming persoonsgegevens (AVG / GDPR)

Download YOU real estate dienstverleningsdocument